Marina Fara drejton makinën në mënyrë të veçantë, me këmbë dhe jo me duar (VIDEO)
Bukuroshja, Marina Fara është shumë e njohur për pamjen e saj e sidomos asetet që nuk i kursen asnjëherë së ekspozuari.

Së fundmi ajo ka poatar një video në Instagramin e saj ku duket se i jep makinë në mënyrë të veçantë. Duket se janë këmbët e saj që drejtojnë timon dhe jo duart.

E veshur me një fuatn të shkurtë dhe me muzikë në sfond ajo duket se është bërë pak e papërgjegjëshmë.

Por shoqa e saj Genta Gjalpi duket se e ka vënë re këtë pavijim të Marinës dhe nuk ka hezituar ti komentojë. “Timon”, shkruan ajo. Epo Marina kujdes bëhu më e vëmëndëshmë.

 
Be the first to comment

Leave a Reply