Marina, si të gjitha nuset, shkon në shtëpinë e burrit për festa
Kur çiftet jetojnë në shtëpinë e tyre, në ditët e festave vizitojnë familjet. Si të vajzës dhe të djalit. Duket se as Marina Vjollca nuk bën përjashtim.

Një foto e postuar me një tavë fli, na tregon që Marina dhe Geti ndodhen në Kosovë. “Ushqimi më i mirë në Kosovë-Fli”, shkruan Marina.

Gjykuar dhe nga mbulesa festive e tavolinës, mjedisi duket shumë familjar. Marina dhe Geti kanë vizituar pa dyshim familjen e tij në Prishtinë.

Dhe ata e kanë pritur nusen me ushqimin e saj të preferuar.

 
Be the first to comment

Leave a Reply