Marina zgjedh mbi të gjitha ngjyrat
Nëse gjatë gjithë sezonit Marina është komentuar për veshjet e errëta dhe sidomos tek e zeza ku duket se ka gjetur siguri, mbreme vendimi ndryshimi është i dukshëm. Një biondeje si ajo, çfarë më shumë se ngjyra e kuqe mund t’i rrijë më shumë në një finale?

Pas plot 9 të dielave në skenën e “C’est la vie”, në të fundit Marina i ka vlerësuar kritikat dhe, natyrisht, ka bërë shumë mirë.

Në një foto para spektaklit, Marina ka postuar foton me fustanin-xhaketë që ka zgjedhur për sonte. Krahët e hapur, tendencë e njohura e vajzave të ekranit gjatë vitit të fundit, është një element që, pa dyshim, i qëndron sipas linjave elegante edhe Marinës.
Be the first to comment

Leave a Reply