Matni bukurinë tuaj me programin kompjuterik
Shkencëtarët kanë krijuar një program kompjuterik që iu tregon sa të bukur jeni saktësisht, duke u bazuar në simetrinë e fytyrës tuaj.

Faqja e internetit, Anaface, i lejon përdoruesit që të vendosin një foto të tyre për të marr analizat nga ata.

Programi iu tregon se si t’i vendoseni 17 pika në pjesë të ndryshme të fytyrës për të krijuar referencat sa më të sakta për matjen e fytyrës.

Algoritmi që përdoret është i bazuar në një kombinim të bukurive klasike.

Studimet e fundit kanë treguar se simetria luan një rol vital në perceptimin e bukurisë sepse tregon një shëndet të mirë dhe gjene të mirë-balancuara.

Meshkujve iu duken më atraktive femrat me fytyrë simetrike dhe po ashtu këto femra arrijnë numër më të madh të orgazmave.
Be the first to comment

Leave a Reply