Më e reja!! Kim ua hapë sytë me mëngjes me pozën e radhës 100 % lakuriq (FOTO)
Kremat e trupit, janë tani mbështetja më e fortë për Kim Kardashian për të dalë nudo.
E kemi parë të sjell imazhe provokative shpesh madje edhe nga ato 100% lakuriq por tani Kim i ka gjetur kremat e trupit si ‘mbështetës’ në publikimin e herë pas hershëm të imazheve të tilla.
Ajo sapo ka ardhur me imazhin e fundit ku shfaqet komplet e zhveshur dhe ndonëse e ka shpeshtuar këtë, prapë se prapë interesimi është shumë i madh dhe fotografia është pëlqyer nga një numër i madh ndjekësish e as komentet nuk kanë munguar.
Foton Kardasian e ka hedhur në llogarinë e saj në Instagram.
Be the first to comment

Leave a Reply