Melania Trump shpërfill sërish të shoqin, refuzon t’i japë dorën në prani të mediave
Zonja e parë e Amerikës, Melania Trump, është bërë shpesh pjesë e situatave komike kur ka qenë rasti i takimeve zyrtare me bashkëshortin e saj, Donald Trump. Takimi i duarve të tyre është kthyer në një situatë qesharake në mbarë botën. Rasti më i fundit ka qenë në takimin e tyre me presidentin francez Emmanuel Macron dhe bashkëshorten e tij, Brigitte.

4B80588800000578 5652377 image m 10 1524586171206
Donald Trump është përpjekur që të bashkojë dorën e tij me të së shoqes por refuzimi I kësaj të fundit ka qenë fare i hapur, edhe pse mediat e kamerat ishin gjithandej.
Në një pikë, duket se Melania është dorëzuar, për të mos shkaktuar polemika më shumë se ç’janë shkaktuar këto muajt e fundit.

4B80589100000578 5652377 image m 8 1524586134079

 

 
Be the first to comment

Leave a Reply