Mënyra se si i lidhni krahët, tregon shumë për personalitetin tuaj dhe të menduarit tuaj
Mënyra se kalojmë krahët mund të zbulojë shumë për personalitetin tonë dhe të menduarit tonë.

Mënyra se kalojmë krahët mund të zbulojë shumë për personalitetin tonë dhe të menduarit tonë. Për të gjetur, lidhni krahët në mënyrën se si gjithmonë e bëni dhe shihni, në cilën krah ju vendosni mbi tjetrën. A është krahu i majtë në të djathtën ose krahun e djathtë në të majtën?
NËSE KTHENI KRAHUN TUAJ MBI TË DJATHTIN:
Kjo nënkupton që truri juaj i duhur është më i zhvilluar.
Meqenëse truri i djathtë është i lidhur me aftësi njohëse si kreativiteti, emocionet dhe intuitiviteti, ju jeni një person artistik dhe shpirtëror nga natyra.
Nga profesioni, ju jeni në art, politikë, muzikë, atletikë apo çdo gjë që lidhet me kreativitetin dhe shpikjen.
NËSE KALONI KRAHUN TUAJ TË DJATHTË MBI TË MAJTIN
Kjo nënkupton që truri juaj i majtë është më i zhvilluar.
Meqenëse truri i majtë është i dominuar nga logjika, ju jeni një qenie njerëzore racionale. Ju jeni të zellshëm dhe të organizuar. Suksesi vjen lehtë tek ju. Ju gjithashtu tentoni të jeni një dashnor i kafshëve. Nga profesioni, ju jeni një avokat ose një bankier ose një shkencëtar.
Be the first to comment

Leave a Reply