Merimangë në të brendshme? Moderatoren e kap paniku në emision
Gjatë transmetimeve ‘live’ gjithçka mund të ndodhë. Me një ndodhi të pakëndshme gjatë transmetimit të emisionit është përballur edhe një moderatore rumune. Ilinca Vandici-n e ka kapur paniku, pasi mendoi se një merimangë i kishte hyrë në të brendshme.

Ajo ka ngritur fustanin dhe kontrollonte për insektin, që thuhej se e ndjente të lëvizte nëpër trup. Moderatorja u kthye me kurriz nga kamera duke vazhduar të lëvizë e shqetësuar. Një nga të ftuarit në emision ka shkuar drejt saj për ta ndihmuar dhe për ta qetësuar. Pasi kuptoi që nuk kishte gjë ajo ka vazhduar emisionin.
Be the first to comment

Leave a Reply