Mësojeni vajza! Këto 10 gjëra mendojnë meshkujt kur ju shohin për herë të parë!
Një shprehje thotë se bukuria qëndron në sytë e atij që di të shohë dhe kjo vlen për meshkujt!

Nëse dilni me një djalë edhe sikur të bëjë sikur nuk është shumë i interesuar për ju ai ju shikon në çdo detaj.

Janë disa faktorë biologjikë, me dorë të nënës natyrë që askush nuk mund t’i mohojë.

Ja kush janë 10 nga këto faktorë biologjikë:

1. Meshkujt janë të fiksuar pas vitheve të bukura dhe për më tepër kur e keni belin e hollë, gjë që jua nxjerr në pah.

2. Buzëqeshja është një nga tiparet që u pëlqen më shumë meshkujve tek një femër, sidomos kur dhëmbët tuaj janë të bardhë e të rregullt.

3. Askujt nuk i pëlqen një femër mendjemadhe dhe shumë serioze.

4. Sytë janë tipari që tërheq më shumë meshkujt. Ata janë të dhënë pas syve të mëdhenj dhe me ngjyrë, në proporcion me fytyrën.

5. Aroma e mirë është gjithnjë një plus kur dilni me dikë.

6. Parfumet me aromë të ëmbël janë ato që i bëjnë meshkujt të fiksohen pas jush.

7. Mënyra se si ecni do të kapë vëmendjen e kujtdo rreth jush. Nëse tregoni vetëbesim në ecje, do të dukeni seksi.

8. Format tuaja janë padyshim të rëndësishme pasi kapin sytë e çdo mashkulli në dhomë, sidomos kur vishni rroba të ngushta.

9. Meshkujt dashurojnë gjoksin e çfarëdolloj madhësie.

10. Gjatë aktit seksual ata janë të fiksuar vetëm duke i parë, kështu që mos u ndjeni në siklet nëse keni gjoks mesatar apo të vogël.
Be the first to comment

Leave a Reply