Milaim Zeka: Deri tani i kemi 55 nënshkrime për formimin e Qeverisë
Deputeti i Nismës për Kosovën, Milaim Zeka, ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës, se ata kanë filluar të mbledhin nënshkrimet e deputetëve për ta formuar qeverinë.

Zeka ka pohuar se deri tani i kanë 55 deputetë që kanë nënshkruar dhe se po presin edhe nënshkrime të tjera.

“I kemi 55 nënshkrime të deputetëve, besoj se do t’i bëjmë të gjithë deri në fund të javës, ka thënë Zeka, njofton Klan Kosova.
Be the first to comment

Leave a Reply