Ministrja Austriake e punëve të jashtme Knajsël në Maqedoni
Sot do të qëndrojë për vizitë pune në Republikën e Maqedonisë,  ministrja për  Punë të Jashtme e Republikës së Austrisë, Karin Knajsël, ku do të realizojë takime me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë, Nikolla Dimitrov, ndërsa  në takim pritet që të bisedohet për marrëdhëniet e përgjithshme bilaterale mes dy vendeve, potencialet ekonomike për bashkëpunim, si dhe thellimin  e tyre.

Gjithashtu në kuadër të vizitës, ministrja Knajsël do të realizojë takim edhe me kryeministrin Zoran Zaev, si dhe me zëvendëskryeministrin përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani.
Be the first to comment

Leave a Reply