Ministrja e Drejtësisë sulmon KLD: Ditë e zezë
Ministrja e Drejtësisë sulmon KLD-në. Ditën e djeshme kur Këshilli i Lartë i Drejtësisë vendosi të mos shkarkojë asnjë nga 4 gjyqtarët e propozuar nga ministrja e quajti ditë të zezë

“KLD dështoi në garantimin e llogaridhënies së gjyqtarëve dhe është kthyer në një strukturë mbrojtëse të interesave personal të gjyqtarëve në dëm të interesit publik”
Be the first to comment

Leave a Reply