Miratohet raporti për ndihmë juridike falas
Deputetët e Kuvendit kanë shqyrtuar dhe miratuar raportin vjetor të Agjencisë për ndihmë Juridike Falas për vitin 2017.

Të gjitha partitë e kanë përkrahur këtë raport duke e vlerësuar punën e kësaj agjencie, derisa kanë kërkuar nga institucionet që ta ndihmojnë edhe me shumë këtë agjenci.

Raporti u votua me 56 vota për, një votë kundër dhe 7 abstenime.
Be the first to comment

Leave a Reply