Mogherini në Tiranë, pas takimit me Metën në këmbë drejt kryeministrisë
Përfaqësuesja e Lartë për Punët e Jashtme dhe Politikën e Sigurisë në BE, Federica Mogherini, e cila ndodhet prej mbrëmjes së të martës në Tiranë, nisi paraditen e sotme takimet me krerët e shtetit dhe politikës, ku do t’u dorëzojë progres-raportin.

Ora 10: 13: Përfaqësuesja e Lartë për Punët e Jashtme dhe Politikën e Sigurisë në BE, Federica Mogherini, përshkon në këmbë rrugën nga presidenca për tek kryeministria.
Be the first to comment

Leave a Reply