Morina: Jam femra ma seksi ne Kosove, Kallashi e Nora Istrefi janë zero për mua ( VIDEO )
“Seks Bomba” Linda Morina ke bere një interviste interesante për PRIVE, ku tha se ajo është ferma me e bukur ne Kosove, ndërsa Kallashi e Nora Istrefi janë zero për të.
“Krejt femrat e Kosovës me xhelozojnë mua, sepse i kam gjyksat ma te mire ne Kosove, ksi Kallasha e Nora nuk ti bëje hesap”
Klikoni ne linkun me poshtë dhe ndiqeni intervistën e plote te Lindas Morines për PRIVE
Be the first to comment

Leave a Reply