Moti sot
Sot parashikohet i ndryshueshëm. Në orët e pasdites, kryesisht në vendet malore priten rrebeshe shiu dhe vetëtima. Dot të ketë një rritje të ndjeshme të temperaturave, kështu ato të mëngjesit dot të lëvizin prej 10°C e deri më 15°C, kurse ato të ditës do të lëvizin prej 22°C e deri më 29°C.
Be the first to comment

Leave a Reply