Ndahet çmimi shtetëror “8 Shtatori”
Në kuvend u nda çmimi shtetëror “8 Shtatori” për vepër jetësore dhe mirënjohje për realizime të larta në sferën e sportit.

Shahisti Ivan Koçovski është fitues i çmimit të sivjetmë shtetëror për vepër jetësore “8 Shtatori”, të cilën për të gjashtën herë me radhë e ndau Agjencia për të rinj dhe sport.

Mirënjohje për realizime në fushën e sportit fituan kitaristi, Petar Belistojanovski, notuesi Aleksandar Kocevski Xhajo, hendbollisti Risto Magdinçov dhe lundruesi i kaikes, Gjokica Nikollovski.

Çmimin Koçovskit sot ia ndau drejtoi i Agjencisë për të rinj dhe sport Darko Kaevski. Ai tha se Agjencia do t’i mbështesë të gjithë sportistët e talentuar, por edhe punonjësit sportiv të cilët e afirmojnë Republikën e Maqedonisë pasi që vetëm të gjithë së bashku mund të hapërojmë të bashkuar dhe shtetin ta kthejmë në rrugët e vërteta evropiane.
Be the first to comment

Leave a Reply