Ndryshimet e Ligjit për punë të brendshme në seancë qeveritare
Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të mbajë seancën e 23-të. Në rend dite janë disa pika me interes për opinionin.

 Siç njofton qendra e shtypit e Qeverisë, në rend dite janë propozim ligji për ndryshim dhe plotësimin e ligjit për punë të brendshme për të cilat, propozues është Ministria e Punëve të Brendshme.

Poashtu edhe propozim rregullorja për ndryshimin e rregullores për punë të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, propozues të së cilës është Sekretariati gjeneral i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, si dhe informata për Program për Siguri dhe shëndet gjatë punës, me propozim programë dhe propozim plane për zbatimin e Strategjisë për siguri dhe shëndet gjatë punës 2020, propozues i së cilës është Ministria për Punë dhe Politikë Sociale. /Telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply