Ndryshimi drastik i Greta Koçit ndër vite (FOTO LAJM)
Greta Koçi është jo një nga këngëtaret më të mira shqiptare, por edhe mjaft e bukur.

Pavarësisht se rrallë herë e shohim pa make up, për shkak se shumicën e kohës është mjaft e kuruar, ajo del edhe pa make up.

Por duhet thënë se pavarësisht gjithckaje, ajo ka pësuar një ndryshim drastik.

Ajo e ka nisur karrierën shumë e vogël dhe ndryshimet janë të pashmangshme, por Greta është akuzuar edhe për operacione plastike.

Kujtojmë që projekti i fundit nga Greta është kënga “Përsëri”, ndërsa presim projekte të reja gjatë këtij viti.
Be the first to comment

Leave a Reply