Nëna ngjyros flokët, reagimi i fëmijës nuk pritej i tillë
Kjo nënë kishte ngjyrosur flokët me një ngjyrë krejtësisht të veçantë.

Ajo kishte përzgjedhur ngjyrën pink për flokët e saj dhe shkoi në shtëpi për t’i dalur përballë të birit, shkruan lajmi.net

Kishte pritur që i biri të qante menjëherë sapo ta shihte të tillë, mirëpo ai u magjeps dhe tërë kohën rrinte i buzëqeshur e i mahnitur me ngjyrën e re të flokëve të nënës.

Shikojeni videon deri në fund. A nuk është e mrekullueshme?
Be the first to comment

Leave a Reply