Nëse një mashkull bën këto veprime ju do më shumë se sa mund të mendonit
Kur vjen puna te shprehja e ndjenjave me fjalë, shumë meshkuj dështojnë pasi kanë probleme të theksuara me këtë pjesë. Është disi e vështirë të analizosh mendjen e një djali dhe sidomos të zbulosh te ai rëndësinë që mund të keni. Por sipas ekspertëve, edhe mashkulli më i turpshëm apo më serioz në botë nuk mund ta fshehë dot kur një femër zë vendin primar në jetën e tij. Nëse ai bën këto veprime me ju, atëherë jeni me fat.

1 – Flet me ju për shumë gjëra të jetës së tij, dhe ato më delikatet
2 – Kërkon mendimin tuaj për të bërë gjërat dhe mbi të gjitha ju dëgjon
3 – Ju e kuptoni kur ai përpiqet fortë për tu dukur mirë në sytë tuaj
4 – Ai përpiqet që të bëjë të qeshësh
5 – Nëse ju keni nevojë për të, e dini se ai do jetë aty
6 – Ai bën gjithçka për të kaluar sa më tepër kohë me ju
7 – Gjithmonë ka një vështrim të veçantë karshi jush
8 – Ju përkëdhel shpesh me dhurata
9 – Ai dëshiron t’ju prezantojë me të gjithë njerëzit e tij
10 – E thotë shpesh që i intereson çdo gjë në lidhje me ju
11 – Edhe ti vetë e ke të qartë që je prioritet për të, dhe nuk ke asgjë për t’u shqetësuar
Be the first to comment

Leave a Reply