Nesër fjalët përfundimtare për tre rastet e PSP-së
Nesër në gjykatën Penale vazhdojnë gjykimet për rastin “Tanku”, “Tenderët” dhe “Total”, transmeton TopAl News.

Në rastin “Tenderët”, e akuzuara e parë është ish ministrja Elizabeta Kançevska- Milevska, në rastin “Tanku” ish kryeministri Nikolla Gruevski si dhe ish ministrja e policisë Gordana Jankullovska. Ndërkohë, në rastin “Total” me akuzë ngarkohet gazetari Dragan Pavloviq- Latas për fshehje tatimi.
Be the first to comment

Leave a Reply