Nesër takim rajonal të ministrave në Selanik
Ministri i punëve të jashtme Nikolla Dimitrov me ftesë të kolegut të tij grek Nikos Kocias do të qëndrojë në takimin rajonal që pritet të mbahet nesër në Selanik, transmeton Zhurnal.mk

Në këtë takim krahas ministrave të jashtëm të Maqedonisë, Shqipërisë, Bullgarisë dhe Greqisë pritet të marin pjesë dhe ministrat e punëve të brendëshme, të ekonomisë dhe energjetikës të katër vendeve, ndërsa do të diskutohen tema të ndryshme me interes të përbashkët.

Temë bisedimi do jenë dhe bashkëpunimi rajonal në sferën e sigurisë, enerjgetikës, ekonomisë si dhe problemin e emigrantëve.
Be the first to comment

Leave a Reply