Neymar u plas shpirtin tifozëve, ata vuajnë mungesën e tij por ai feston pushimet (VIDEO)
Spekullimet për transferimin tek Reali nga njëra anë, eleminimi nga Championsi nga ana tjetër dhe dëmtimi i Neymarit nga ana tjetër.

Tifozët e PSG-së ndodhen në një udhëkryq ku asgjë nuk është në dorën e tyre, përveçse të vuajnë dhe për pak kohë. Fillimi i sezoni ishte bombasti dhe ashtu shkoi deri në ndeshjen kundër Marseilles ku u dëmtua Neymar. Nga një eufori që pritej përmbysja e Realit, në një depresion që erdhi me mungesën e atij që pritej të bënte përmbysjen.

Mërzitja vazhdoi madje dhe sot ajo dhe mund të shpërthejë në inate, teksa Neymar, as që do t’ia dijë për mërzitje e francezëve, pasi ja si e feston një ditë mesatare në Brazil ku ai nuk ka ndonjë angazhim.
Be the first to comment

Leave a Reply