Nga “gjuetari” i Zaevit deri te partneri i qeverisë “reformatore” (VIDEO)
Dikur e quante “gjuetar” ndërsa tani e ka bërë partner koalicioni, bëhet fjalë për Amdi Bajram i cili në fushatat elektorale Kryeministrin Zaev e quante “gjuetar” dhe si një njeri i pa aftë.

Amdi Bajram edhe pse tallej në tubime me emrin e Zaev, asgjë nuk e pengoj Kryeministrin që ta bëj këtë person pjesë të kabinetit qeveritar.

Edhe pse partia e udhëhequr nga Bajram, ishte në koalicon me VMRO-në e Nikolla Gruevskit, kryeminitri “reformator” Zaev, përsëri i dhe postë në kabinetin qeveritar./TopalNews/
Be the first to comment

Leave a Reply