Ngrënia e ngadaltë iu ndihmon të humbni peshë
Gjithçka është te koha.

Ndikim në shëndetin tuaj mund të ketë edhe se sa shpejt hani ushqimin.

Ngrënia e ngadaltë, sipas një studimi, mund të iu ndihmojë që të bini në peshë, përcjell Klan Kosova.

Por kjo nuk është e vetmja e mirë, pasi që ka edhe bonuse tjera.

“Ndryshimet në ngrënie mund ta bëjnë dallimin sa i përket obezitetit, indeksit të masës trupore dhe zvogëlimin e perimetrit”.

“Ndërhyrjet që lidhen me reduktimin e shpejtësisë në të ngrënë mund të ketë ndikim në parandalimin e obezitetit, rënien në peshë dhe rreziqet nga sëmundjet tjera”, ka thënë autori i studimit, Harhuisa Fukuda.
Be the first to comment

Leave a Reply