Një shtetas amerikan ka sulmuar një polic në Prokurorinë e Shkupit
Një nëpunës policorë është sulmuar fizikisht dje pasdite nga O.S.A (54) nga SHBA-ja në sallën e Prokurorisë Publike Themelore – Shkup.

Ministria e Punëve të Brendshme informon se shtetasi amerikan e ka sulmuar policin pas një debati të shkurtër verbal.

Sulmuesi është arrestuar nga policia dhe mbajtur në Stacionin Policorë Qendër për procedurë të mëtejme.
Be the first to comment

Leave a Reply