Njerëz të spikatur të jetës shoqërore: Ganiu, përzgjedhja më e mirë për Çairin (VIDEO)
Njerëz të spikatur të jetës shoqërore, të cilët e njohin mirë figurën e kandidatit për kryetar komune nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, Dega Çairit,  prof.dr. Visar Ganiu, flasin për personalitetin e tij.

Ata e njohin mirë Ganiun që nga mosha më e re dhe janë shumë të sigurtë se pikërisht Visar Ganiu është përzgjedhja më e mirë për ta udhëhequr Komunën e Çairit.

 

 
Be the first to comment

Leave a Reply