Njihuni me shqiptaren Diellza Ibishi që po shpërthen në Suedi, publikon klipin `Krejt i lo` (Video)
Quhet Diellza Ibishi e lindur në Suedi, ka kryer atje shkollën e mesme të muzikës ndërkohë që me këtë hobi meret që në moshë të re duke e trashëguar kështu si talent nga babai i saj. Këdon zhanre të ndryshme si nga pop, reggaeton etj por ajo këtë herë ka vendosur që të vij me një projekt reggae. “Krejt i lo” titullohet projekti i rradhës që Diellza e ka realizuar, me muzikë dhe miksim të Hurricane Productions kurse tekst të vet këngëtares. Klipi mjaft profesional është realizuar nga Maluha Media në Suedi derisa për stajlingun dhe grimin është përkujdesur Merlinda Nura bashkë me Diellzën.
Be the first to comment

Leave a Reply