Novi Pazari shndërrohet në shesh xhirimi, mbushet me flamujt kuqezi dhe të UÇK-së (Foto)
Qytetarët e Novi Pazarit të Sanxhakut u befasuan sot kur panë që qendra e qytetit u pushtua nga flamuj kombëtarë shqiptarë, njerëz të veshur me uniforma ushtarake dhe flamuj të UÇK-së.

Këto pamje u vërejtën tek objekti i hotelit Vrbak dhe objekte të tjera të qytetit.

Ktu bëhet fjalë për skenarin e filmit “Rat race” (Lufta e racave), nga një shtëpi filmike beogradase. Novi Pazari është zgjedhur të “luajë” rolin e Prishtinës së viteve ’90-ta.

Udhëheqja e qytetit ka paralajmëruar qytetarët për xhirimet, për vendin dhe kohën se kur do të ndodhin ato.
Be the first to comment

Leave a Reply