Nuk kanë marrë pagë për 2018, zjarrfikësit e Uzinës së Ballshit protestë
Reparti i Zjarrëfikësve të Uzinës së Ballshit protestuan sot, pasi kanë muaj pa marrë pagat.

Mosparaqitja e tyre në punë sjell rrezik nëse ka avari në reparte me lende djegëse.

43 punonjësit e zjarrëfikëses janë vendosur përpara portës, por reparti në mungesë gatishmërie.

“Nuk marrim rrogat për 3 muajt e 2018 dhe 15 rroga te tjera gjatë viteve 2015-2016”.

Ata kërkojnë zgjidhje,  pasi siç bëjnë të ditur, varesia nga Drejtoria zjarrfikse ne Ministrine e Brendshme ua pamundëson largimin nga puna puna edhe pse nuk marrin pagat.
Be the first to comment

Leave a Reply