Nxirret automjeti nga lumi Vardar
Është nxjerrë nga uji automjeti që sot pasdite ka rënë në ujërat e lumit Vardar, konfirmuan për MIA-n nga Brigada Zjarrfikëse Territoriale e Qytetit të Shkupit.

Komandanti i Njësisë Zjarrfikëse Territoriale Xvonko Tomevski deklaroi se automjeti është nxjerrë me intervenim të pesë zjarrfikësve dhe dy automjeteve zjarrfikëse.

Intervenimi ka zgjatur rreth një orë.
Be the first to comment

Leave a Reply