PD-LSI sot mbledhje të përbashkët të grupeve parlamentare
Për herë të parë që kur janë shfaqur në aksionin e përbashkët opozitar sot PD dhe LSI do të zhvillojnë mbledhje të përbashkët të dy grupeve parlamentare.

Mbledhja do të zhvillohet sot në orën 15:00 në ambientet e Kryësisë së Kuvendit

Nuk dihet ende se kush është qëllimi i kësaj mbledhje të përbashkët të dy grupeve parlamentar të opozitës.
Be the first to comment

Leave a Reply