Pendohet Afrim Gashi !?
Lëvizja Besa sonte do të mbajë mledhjen e parë të Kuvendit Qëndror, e thirrur nga Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami, pas Kongresit të mbajtur më 24 shkurt, ku do të përcaktohen edhe anëtarët e Kryesisë Qëndrore dhe organet tjera.

Ndërsa sipas Almakos një nga mediat e afërta të Afrim Gashit, njoftoi sot së në këtë mledhje mund të jetë prezent edhe Afrim Gashi.

A do të thotë kjo se Gashi, tashmë e ka kuptuar legjitimitetin dhe legalitetin e Bilall Kasamit si Kryetar i Lëvizjes Besa, dhe tashmë dëshiron të kthehet sërish në përkrahje të Kryetarit të Lëvizjes Besa Bilall Kasami.
A do të thotë kjo që nga grupi i të pakënaqurve e kanë kuptuar gabimin e tyre dhe shpresa e fundit e tyre është që të rikthehen në proceset e rregullta të Lëvijes BESA.
Be the first to comment

Leave a Reply