Për 5 sekonda, zbuloni nëse keni nevojë për syza dioptrike (FOTO)
Ky iluzion optik është bërë një shumë popullor në internet. Është projektuar nga studentët e fakultetit të njohur MIT me vetëm një qëllim që t’u mundësojë njerëzve të testojnë me lehtësi shikimin e tyre dhe kuptohet pa shpenzime shtesë.

Nëse e shikoni fotografinë nga një distancë jo shumë e larget dhe e shikoni Albert Ajnshtajnin, kjo do të thotë që shikimi juaj është i mirë. Por nëse e shihni Marilyn Monroe, shikimi juaj nuk është i miri, dhe urgjentisht duhet të shkoni tek një okulist për një kontroll, për përcaktimin e dioptrisë së juaj.
Be the first to comment

Leave a Reply