Per Nenen
Pas çdo gjëje, ka një histori, por pas çdo historie tuajën gjithmonë është historia e nënës, sepse te e saj fillon e jotja. – Mitch Albom

Vetëm diçka është më e bukur dhe më e mirë se femra në botë…., kjo është nëna.

Nëna është drita e shtëpisë.

Një nënë kupton çfarë një fëmijë nuk thotë.

Ne jemi lindur nga dashuria. Dashurina jonë është nëna jonë. – Rumi

Nga të gjitha të mirat që ka jeta për të ofruar, dashuria e nënës është më e bukura.

Dora që përkund djepin është ajo që rrotullon fatin e njerëzve, sepse ajo dhe vetëm ajo e drejton jetën kah horizontet e ndritura ose të errëta. – Haki Stërmilli

Një nënë është shoqja jote e parë, shoqja jote e ngushtë dhe shoqja jote e përjetëshme.

Mashkulli ka të sigurt vetëm një dashuri – dashurinë e nënës. – Berne

Nëna është personi i vetëm në botë i cili të do para se të të shohë. – Johann Heinrich Pestalozzi

Zemra e nënës është si një luginë e thellë, në fund të secilës gjithmonë do të gjeni butësi dhe falje.

I gjithi që unë jam, ose dëshiroj të jem, i dedikohet engjëllit tim, nënës.

Një pikë loti i nënës.. peshon sa të gjithë ujërat e botës.

Nëna, është ajo që mund t’i zëvendësojë të gjithë, por nënën nuk e zëvendëson asnjë njeri!

Çdo mbretëreshë ka madhështinë e saj, por madhështia e nënës sime, është mbi të gjitha mbretëreshat e botës!

Lumturi është të shikosh nënën duke buzëqeshur.

Bota duhet të ritmojë me zemrën e nënës.

Dora që tund djepin drejton botën.

Unë besoj në dashuri në shikim të parë sepse kam dashur nënën time qëkur kam hapur sytë.
Be the first to comment

Leave a Reply