Për rrahjen e Elvis Bajram, thirren në polici pesë persona dëshmitarë
Pas denoncimit për incidentin e mbrëmshëm në Shuto Orizare, policia ndërmori masa për zbardhjen e ngjarjes penale, informojnë nga MPB, përcjellë Zhurnal.

Në bisedë janë thirrur pesë persona të cilët morën pjesë në përleshje dhe në procedurë e sipër është mbledhja e dëshmive.

Ministria ashpër dënon të gjitha përpjekjet për dhunë, veçanërisht ato para zgjedhjeve. Çdo përpjekje për rënimin e procesit zgjedhor demokratik dhe rrezikimi i sigurisë të qytetarëve do të sanksionohet, informojnë nga MPB.
Be the first to comment

Leave a Reply