PËRPLASJE E ASHPËR: Adelina Ismaili ia përplas pijet Shpetim Deskut në emision: Ti a hajgare po bën me mua a?
Adelina Ismaili ia përplas pijet Shpetim Deskut në emision: Ti a hajgare po bën me mua a? Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur ne emisionin e Shpetim Deskut ku Adelina Ismajli ishte e ftuar e keti emisionit, por ne një moment Adelina është nervozuar me pyetjen e Shpetim Deskut dhe ka përplasur te gjitha pijet aty. Shtyp reklamen me poshtë për videon:
Be the first to comment

Leave a Reply