Piktura e vitit 1937 po “çmend” gjithë botën, çfarë mban në dorë burri misterioz?
Nuk është e qartë cili është personi i cili në një pikturë të vitit 1937 mban në dorë një iPhone.

Atë mund ta dalloni lehtësisht në kuadratin e poshtëm të fotos. Ky burrë duket sikur është pozicionuar për të shkrepur një selfie ose sikur po kontrollon “Facebook-un” e tij.

Objekti që ai mban në dorë ka formë drejtkëndore dhe duket si një smartphone i kohëve të sotme.

Autori i pikturës “Settling” është italiani Umberto Romano, i cili ka portretizuar aty ngjarje aktuale që ka ndodhur gjatë luftës pre-revolucionare midis dy fiseve të Anglisë së re. /JOQ/
Be the first to comment

Leave a Reply