Prezantim i implementimit të Planit 3-6-9 para ambasadorëve të BE-së
Statusi i implementimit të Planit 3-6-9 sot para ambasadorëve të vendeve-anëtare të Bashkimit Evropian nga përfaqësues të Qeverisë.

Rrjedhën e reformave para ambasadorëve do ta prezantojnë zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Evropiane Bujar Osmani, ministrja e Mbrojtjes Radmila Shekerinska, ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, ministri i Drejtësisë Bilen Salii dhe ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratë Damjan Mançevski.
Be the first to comment

Leave a Reply