Princeshë e Britanisë, por mbretëreshë e stilit (Foto)
Kate Middleton mund të jetë princeshë e Mbretërisë së Bashkuar, por ajo është më shumë se kaq.

Ajo pa dyshim mund të konsiderohet edhe mbretëreshë e stilit.

Gjithnjë e përkryer, me përzgjedhje unike të ngjyrave të përshtatshme për kohën dhe stilin, ajo është vula e re e modës për familjet mbretërore.

Kate inspiron jo vetëm familjet me kredibilitet të lartë, por edhe të gjitha femrat me tendencat e saj të cilat definojnë elegancën dhe stilin.

Shikoni më poshtë disa prej fotove të mira të Kate Middleton:
Be the first to comment

Leave a Reply