Prodhuesi më i madh i barnave `Alkaloid` e blenë `Vardarin`?
Ashtu edhe si pritej pasiqë biznesmeni rus Sergej Samsonenko deklaroi largimin e tij, tashmë kanë nisur të paraqiten kandidatët e parë për blerjen e klubit më të madh në Maqedoni, transmeton Zhurnal.mk

Samsonenko largimin e tij e ka bërë publik pas revoltës nga komentet negative të tifozëve të cilët kanë arritur pas ndeshjes me Fenerbachen.

Samsonenko është i gatshëm të heq dorë nga të tre klubet, futbollit me duar për meshkuj, atij të femrave dhe klubit futbollistik.

Krahas klubeve speklohet se ai ka nxjerë në shitje edhe qendrën sportive Jane Sandanski dhe hotelin Rusia.

Si kandidat i parë për blerjen e tyre është paraqitur prodhuesi më i madh i barnave në vend Alkaloid.
Be the first to comment

Leave a Reply