Provokim apo protestë? Kur përformoi Serbia, shfaqet flamuri i Kosovës




Mbrëmë është mbajtur nata e dytë gjysmëfinale e festivalit Eurovision.

Në këtë festival ka garuar edhe shteti serb, që është kualifikuar në finalen e madhe që do mbahet me 12 maj në Lisbonë.

Mirëpo, çudia ka ndodhur kur kamera pas përformancës serbe është drejtuar nga publiku serb dhe aty janë vërejetur dy telefonë celularë me flamurin e Kosovës.

Në fakt, kjo nuk dihet nëse është provokim, apo protestë për mospjesëmarrjen e Kosovës në këtë festival, edhe pse është dhënë sqarimi zyrtar.

Pra, Kosova nuk mund të jetë pjesë e Eurosong, deri sa të bëhet pjesë e Këshillit të Evropës!




Be the first to comment

Leave a Reply