PS: Alket Hyseni të sqarojë pronat në Dhërmi
Në mbledhjen e grupit parlamentar të PS të zhvilluar me dyer të mbyllura, kryeministi Edi Rama Rama ka paralajmeruar se ne ditët në vijim do zhvillohen analizat 6-mujore të çdo ministrie. Kjo  për të parë se çfare është bërë dhe çfarë çalonm nga puna e qeverisë deri tani.

Deputetet e PS janë porositur  që të ndjekin me vëmendje çështjen e financimit rus.

Ndërsa Kryetari i Grupit Parlamentar socialist Taulant Balla ka folur edhe edhe për çështjen e akuzave të PD në adrese të  deputetit Alket Hyseni, për çështjen e pronave në Dhermi.

Ai mësohet të ketë thënë se deputeti duhet të sqarojë situatën e tij.

Po ashtu kryeministri Rama ka porositur deputetet që të shpërndahen në zonat e tyre, duke kërkuar që të jenë aktivë.
Be the first to comment

Leave a Reply