PSP kërkon dënim me burg për Ivona Talevskën
Prokuroria Speciale Publike ka dërguar ankesë deri te Gjykata e Apelit lidhur me aktakuzën për lëndën “Tifani”, në të cilën gazetarja Ivona Talevska i është shqiptuar dënim me kusht prej dy viteve për shmangje të tatimit, transmeton Zhurnal.

“Është dërguar ankesë deri te Gjykata e Apelit, kërkohet të ndryshohet aktgjykimi në dënim me burg efektiv. Kërkohet edhe dënim më i lartë në para për atë si dhe për personat fizik të kompanisë private”, thonë nga PSP për “Fokus”.

Sipas aktgjykimit të Gjykatës Penale, Talevska duhet të kthej sumën e tërë për të cilën ishte e dyshuar për rastin “Tifani”.
Be the first to comment

Leave a Reply