Punonjësja e seksit tregon sa zgjat seksi me një të virgjër
Punonjësja e seksit Sarah Greenmore, ka folur për atë që ndodh brenda dyerve të një shtëpie publike. Sarah, nga Nevada e SHBA-ve duke folur për klientët e saj ka pranuar se ka shkuar edhe me 7 burra brenda një nate dhe fitimet e saj arrijnë deri në 10 mijë dollarë për 13 ditë.

Ajo është shprehur se, akti me djemtë që kryejnë marrëdhënie seksuale për herë të parë mund të zgjasë 20 sekonda, me më të dobëtit dhe 1 minutë e 30 sekonda për adoleshentët më të fortë, me të cilët asaj i ka qëlluar të punojë.

Sarah është përgjigjur se, puna që ajo bën nuk ka ndikuar negativisht në lidhjen e saj me yllin pornografik, megjithëse tanimë është single dhe mundohet që njëkohësisht të punojë e të gjejë edhe kënaqësi për vete tek klientët.
Be the first to comment

Leave a Reply