Qeveria: Takimi mes liderëve do të mbahet në termin që do t’ju përshtatet të gjitha partive




Takimi liderësh do të mbahet në ndonjë termin që do t’ju përshtatet të gjitha subjekteve politike të cilat janë pjesë e këtyre takimeve. Në ndërkohë, nëse vendoset ndonjë termin që ju përshtatet të gjithëve, lideri i opizitës mund të kërkojë takim me kryeministrin, thonë për MIA-n nga Qeveria në lidhje me kërkesën e VMRO-DPMNE-së për takim urgjent të liderëve në lidhje me negociatat e emrit, transmeton Portalb.mk.
“Qeveria e Republikës së Maqedonidë si gjithmonë deri tani, kur ka zhvillim të negociatave për problemin rreth emrit kushtetues të Maqedonisë, me kohë i informon të gjitha subjektet politike. Njëkohësisht në mënyrë transparente dhe përgjegjëse e informon edhe opinionin, gjegjësisht qytetarët e shtetit”, thonë nga Qeveria.




Be the first to comment

Leave a Reply