Reddit synon të rifillojë pagesat me Bitcoin, Ethereum dhe Litecoin
Platforma e mediave sociale Reddit, planifikon të rivendosë kriptovalutat si një mundësi pagese për anëtarët e saj të arit dhe këtë herë Bitcoin nuk do të jetë një mundësi.

Opsioni ka të ngjarë të kthehet pasi platforma të ketë përfunduar një ridizajnim.

Për më tepër, shefi i teknologjisës së Reddit, Chris Slowe, deklaroi se platforma është në kërkim për të shtuar më shumë opsione të kriptovalutave dhe jo vetëm Bitcoin.

“Ne jemi duke kërkuar kriptovaluta tjera. Ne jemi duke shikuar në Ethereum dhe Litecoin që janë siguruar nga Coinbase”, tha Slowe.

Reddit shpjegoi në mars se vendimi i Coinbase për të çaktivizuar veglën e tregtimit dhe për ta zëvendësojë atë me një produkt të ri të Coinbase Commerce që ka qenë pjesë e faqes që ndalon opsionin e pagesave të saj Bitcoin.
Be the first to comment

Leave a Reply