Rezultati i sondazheve nga dita e sotme: Taravari i afrohet Bejtës, Rexhepi në epërsi më të madhe nga Ganiut!
Rezultatet momentale të sondazheve për zgjedhjet lokale që do mbahen në Tetor të këtij viti në Maqedoni janë si vijon:

Komuna e Gostivarit:

Ashtu si mund të shihni edhe më lart është ngushtuar mjaft diferenca mes Nevzat Bejtës nga BDI dhe Arben Taravarit nga ASH.

Komuna e Çairit:

Në sondazhin që zhvillohet për Komunën e Çairit nuk ka ndonjë ndryshim nga dita e djeshme, edhe më tej vazhdon të udhëheqë me mbi 50% kandidati i Lëvizjes Besa, Kastriot Rexhepi.

Komuna e Dibrës:

Edhe në sondazhin për kryetar komune në Dibër nuk ka ndonjë ndryshim ku shihet qartë se Xhemail Çupi kryeson bindshëm.

Për komunat e tjera i keni sondazhet si vijon:

Komuna e Sarajit:

Komuna e Vrapçishtit:

Komuna e Tetovës:
Be the first to comment

Leave a Reply