Rima arrin në Floridë, shënohen viktimat e para: “Gjithçka nën ujë, gjithçka”! (Video)
Uragani Irma ka arritur në Floridë. Goditja më e madhe pritet në bregun perëndimor.

 

 

Deri tash raportohet për tre të vdekur. Miliona të tjerë kanë mbetur pa rrymë.

Shumë rrugë janë të përmbytura.

Në një rast të vdekjes në një shkollë, gazetari Larry Kahn kështu e përshkruante ngjarjen: “Ishte në klasë, erdhën policia dhe infermieret. Gjithçka ishte nën ujë, gjithçka”!

Në Floridë tashmë janë evakuuar 6.3 milionë njerëz, apo rreth 30 për qind e popullatës së përgjithshme në këtë shtet të SHBA-ve.
Për detajet, klikoni më poshtë. /TopAl News/
Be the first to comment

Leave a Reply